Om våra tavlor

Din egen Pop Art
Vi erbjuder dig möjligheten att skapa din egen Pop Art inspirerad av Andy Warhol, Roy Lichtenstein och av egna stilar. Våra Pop Art-motiven är Gallerinas egna och vi garanterar att ditt Pop Art porträtt kommer att vara unikt. Du kan beställa ett Pop Art porträtt på nätet eller direkt i butiken.

Tavlor från Gallerinas egen samling
Förutom konstgalleriet har Gallerina sin egen samling av tavlor och bild som du kan köpa antingen i vår webbshop eller direkt i butiken. Gallerinas egen konstsamling består främst av fotografier, men även originalmålningar och digital konst. Vi säljer även abstrakt konst som produceras av Gallerinas personal.

Reproduktioner
På vår hemsida och i butiken i Helsingborg hittar du tavlor av kända konstnärer som Van Gogh, Gustav Klimt, Rembrant, Anders Zorn, Carl Larsson och många fler. Om du inte hittar konstnärens verk på vår hemsida kontakta oss på info@gallerina.se. Vi har fler reproduktioner än det finns på vår hemsida. Hemsidan befinner sig i ständig utveckling.

Enkelt färgval
I vår butik hittar du även en speciell samling av tavlor för enkel hem- och kontorsinredning. Samlingen är grupperad i olika färggrupper som gör det lätt för dig att hitta en tavla som passar bra i ditt hem eller kontor. Tavlorna är designade av Gallerinas personal.

Ditt eget foto på canvastavla
Om du har en bild som du vill göra till en tavla kan vi hjälpa dig även med det. Skicka ett mejl till oss eller kom till butiken i Helsingborg så gör vi en canvastavla från ditt foto och även bearbetar det efter dina önskemål. Kolla våra priser på ditt eget foto på canvas.

Storlek och material
Du väljer själv vilken storlek du vill ha din tavla i och vilken material du vill få den tryckt på. Alla våra bilder trycks med Canons senaste skrivare IPF 8400. Vi använder bara Canons original bläck och media.